Door team :
Mangomazing
Gepubliceerd:
Ontbijt
Ontbijt
3 Persons
3 Persons
Voorbereiding:
20 mins
Voorbereiding:
7
Kooktijd:
7 mins
Kooktijd:
20
Ingrediënten
%ingredient-rating%
1 kg Mango
1 kg Mango
%ingredient-rating%
1 kg Gelei suiker
1 kg Gelei suiker
%ingredient-rating%
10 gram basilicum
10 gram basilicum
%ingredient-rating%
7 ml citroen sap
7 ml citroen sap
Prijs
€ 0-2
Gebruikersbeoordeling
★★★★★ 3.4/5
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}
Bereiding
1
Schil de mango, snijd deze fijn en weeg vervolgens het juiste gewicht af.
2
Snijd de afgewogen hoeveelheid basilicum in hele kleine stukjes en weeg de gelei suiker af.
3
Vul de glazen potten met koud water, giet dit water er vervolgens weer uit. Zet deze vervolgens ondersteboven neer.
4
Breng de gelei suiker samen met de mango aan de kook en laat dit 4 minuten goed doorkoken.
5
Haal de jam vervolgens van het vuur laat deze even afkoelen en voeg vervolgens de basilicum toe
6
Vul de potten met de jam en sluit ze lucht dicht af.