Bedrijfsbezoek 9 feb 2023
Als voorbereiding op de Bake en Cook-off tussen het Albeda en Zadkine college zijn 4 klassen bij vier verschillende bedrijven op bezoek geweest. Studenten kregen een kijkje in de spreekwoordelijke keuken van de bedrijven. Hoe ziet het productieproces eruit? Hoe ontstaan reststromen tijdens de productie? Hoe groot zijn deze reststromen?
Bij ieder bedrijf hebben de studenten reststromen meegekregen om te experimenteren met deze reststromen. De hoofdvraag: Wie maakt het lekkerste product op basis van deze reststromen?
De resultaten van de opleiding Brood en Banket worden gepresenteerd op 5 april 2023 om 15:30.
Albeda, locatie Food Innovation Academy aan de 1e industrieweg 1 in Vlaardingen
De resultaten van de opleiding Zelfstandig werkende kok worden gepresenteerd op 18 april 2023 om 15:30.
Albeda, locatie Rosestraat 1101, 3071 AL Rotterdam.
Je bent op beide dagen welkom om zelf te komen proeven.